محل تبلیغات شما

شهید حاج قاسم سلیمانی

در سال ۲۰۱۹م نشریه آمریکایی فارین پالیسی، نام قاسم سلیمانی را در فهرست ۱۰۰ اندیشمند برتر دنیا در بخش دفاع و امنیت ثبت کرده است.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی

قاسم سلیمانی (۱۳۳۵-۱۳۹۸ش) فرمانده سپاه قدس. او در دوران جنگ ایران و عراق فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله و از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج بود.

قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۹ش از سوی آیت‌الله ‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد. پس از ظهور داعش در عراق و سوریه، سلیمانی به عنوان فرمانده سپاه قدس با حضور در این مناطق و سازماندهی نیروهای مردمی، به مبارزه با این گروه پرداخت. او در ۱۳ دی ۱۳۹۸ توسط نیروهای امریکایی در بغداد به شهادت رسید.

وی در سال ۱۳۸۹ش، موفق به أخذ درجه سرلشکری شده است.

ویژگی اخلاقی حاج قاسم

شهید قاسم سلیمانی

همرزم سردار شهید قاسم سلیمانی با حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به مهمترین ویژگی‌های شخصیتی آن شهید گفت: عشق و ارادت به مکتب اهل بیت (ع)، مطالعه‌ بسیار زیاد، اقتدار و صلابت در عین رحمت، تواضع و مهربانی و پشیمان نشدن از مسیری که انتخاب کرده بود از جمله ویژگی‌های سردار مقاومت بود.

به گزارش ایسنا، مراسم بزرگداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی امروز شنبه ( ۱۴ دی ماه) با حضور دانشجویان شیعه و اهل سنت داخلی و بین‌المللی و با سخنرانی حجت‌الاسلام رضایی- هم رزم شهید سلیمانی- در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام رضایی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های برجسته‌ سپهبد سلیمانی گفت: عشق و ارادت ایشان به مکتب امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) بی نظیر بود. به طوری که علاوه بر توسلات روزانه هر روز زیارت عاشورا می‌خواند و هفته‌ای یک مرتبه جلسه‌ روضه‌ با وجود مشغله‌های زیاد در منزل ایشان برپا بود. به طوری که حتی در زمان‌های ماموریت نیز تماس می‌گرفت و پیگیر این جلسات هفتگی بود.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی بسیار اهل مطالعه بود و در مسیر ماموریت‌ها و با وجود خستگی‌ بخش زیادی از مطالعه‌ خود را انجام می‌داد.

هم رزم شهید سلیمانی بیان کرد: آن شهید در اوج اقتدار و صلابت در جبهه نبرد و جنگ، در اوج رحمت تواضع، عطوفت و مهربانی با مومنین، دوستان و اهل خانه بود و این‌ها از الطاف مکتب اهل بیت (ع) است.

حجت‌الاسلام رضایی با بیان این که شهید سلیمانی همچون حضرت اباعبدالله (ع) و حضرت زینب (س) هیچ وقت در مسیری که انتخاب کرد سرگردان و پشیمان نشد اظهار کرد : یکی دیگر از ویژگی‌های حاج قاسم همراهی با رهبر و امام از ابتدا تا انتها بود. که از همان ابتدا ارادت قلبی به امام راحل داشت و تا آخر در تبعیت و اطاعت از رهبری ایستاد و به دنبال تکلیف بود. تا هر آنچه برایش مکلف شده انجام دهد.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی سوخته برخی نکات بود که یکی روضه‌ امام حسین (ع) بود به طوری که هر وقت روضه‌ای می‌شنید آنقدر اشک و سوگ متمادی داشت و دیگری هر وقت درباره‌ امام عصر (عج) صحبت می‌شد در فراق ایشان اشک می‌ریخت.

همرزم شهید سلیمانی عمق و لطافت فکری را از دیگر ویژگی‌های ایشان برشمرد و آنها را ثمره اخلاص وی عنوان کرد و گفت: هر کس مخلص باشد و برای خدا کار کند و حاج قاسم سلیمانی به خاطر همین اخلاص در عین صلابت و با وجود بحران‌های متعدد آرامشی خاص داشت و برای آنها تدبیر می‌کرد که این به واسطه توکل و اخلاص به وجود آمده بود.

وی خاطر نشان کرد: زندگی ساده، بی‌تکلف  و بدون تشریفات حاج قاسم سلیمانی و مردمی بودن او یکی دیگر از ویژگی‌های آن شهید است که این ویژگی‌ها می‌تواند برای بسیاری از مسئولان ما الگو و اسوه باشد.

اطلاعاتی درمورد سردار دلها

زندگی‌نامه حاج قاسم سلیمانی

فرماندهی سپاه قدس

سلیمانی ,شهید ,قاسم ,ویژگی‌های ,ع ,وی ,شهید سلیمانی ,قاسم سلیمانی ,بود به ,حاج قاسم ,و با ,دانشگاه مذاهب اسلامی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ماشینBMW #ترفند در مدرسه شاعرانه